Παναγιώτης Ρουστέμης

Λίγα Λόγια Για Τον Παναγιώτη Ρουστέμη

Γεννηθείς στην Κόρινθο στις 22/5/1998 στην Κόρινθο και από οικογένεια που σφυρηλατήθηκε από την ομορφιά του Motorsport, και φυσικά γιος του Πρωταθλητή Ρουστέμη Αλέξανδρου, δεν θα μπορούσε να μην προσπαθήσει να γίνει άξιος συνεχιστής της ιστορίας αυτής. Η ενασχόλησή του ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, μιας και η πρώτη του αγάπη στον Αθλητισμό ήταν το Ποδόσφαιρο. Δεν άργησε, όμως, να καταλάβει ότι η αγάπη του για τους αγώνες θα ήταν καταλυτική και θα εισχωρούσε κι εκείνος στον φανταστικό κόσμο του Motorsport, συνεχίζοντας την επιτυχία της οικογένειάς του σε αυτόν.

Από το 2017, αφού o Παναγιώτης Ρουστέμης ενηλικιώθηκε, δείχνοντας τα καλά του οδηγικά στοιχεία και το ταλέντο στην αγωνιστική οδήγηση, με νίκη γενικής μόλις στα 18 του σε Αγώνα Ταχύτητας στο Ενιαίο, με τερματισμό στην 3η θέση Γενικής στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2018 μόλις στα 19, με ανοικτή πρόταση της ΜSPORT να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα JUNIOR WRC και με πολύ καλά αποτελέσματα σε Ράλλυ με το Mitsubishi Evo X και το χωμάτινο φορμουλάκι, το μέλλον τού ανήκει, με τη βοήθεια όλων μας, για να στηρίξουμε την προσπάθειά του! 


Πλήρες Βιογραφικό Παναγιώτη Ρουστέμη


Επίσημοι Υποστηρικτές Μας


Roustemis Motorsport
2741027017, rustemisrs@yahoo.gr
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε